Domov     Kontaktni podatki     Zgodba o ognju     Energijska učinkovitost     Splošni pogoji uporabe     Vroče novice

Sejem MOS in Kamini Seguin

Jesen je s hladnejšim vremenom in začetkom novega šolskega leta vkorakala k nam in pravi čas je za razmislek, na kakšen način se bomo letos ogrevali. V tem času se v Celju vsako leto odvije MOS – Mednarodni obrtni sejem, na katerem se že 52 let zapovrstjo

Jesen je s hladnejšim vremenom in začetkom novega šolskega leta vkorakala k nam in pravi čas je za razmislek, na kakšen način se bomo letos ogrevali. V tem času se v Celju vsako leto odvije MOS – Mednarodni obrtni sejem, na katerem se že 52 let zapovrstjo predstavljajo razstavljavci različnih področij – letošnji MOS tako združuje pet segmentov:

·         DOM
·         TEHNIKA
·         B2B
·         TURIZEM
·         PLUS

MOS DOM je pomemben za vse, ki gradijo ali obnavljajo, pa tudi tistim, ki potrebujejo le nekaj navdiha in idej. Razstavljavci kaminov, kaminskih peči in kaminskih vložkov bodo v šestih dneh sejma, od 10.-15. septembra, obiskovalcem pokazali vse novosti in izboljšave na področju kaminov. Več ko 100.000 obiskovalcev sejma pa bo lahko prodajalce neposredno vprašalo vse, kar jih o ogrevanju s kamini zanima.

Kamini Seguin priznanega francoskega proizvajalca so na slovenskem trgu prisotni že 5 let, v svetu so znani po izredni kakovosti in učinkovitosti. S posebnim sistemom dvojnega izgorevanja in pretoka zraka kamini Seguin zagotavljajo prihranek goriva (les) in zmanjšanje emisij, kar vpliva na kvalitetnejše bivanje in je hkrati okolju prijazno. Narejeni v Franciji so odlična kombinacija kakovostnih materialov (litega železa) in sodobne tehnologije (dimnik kurišča ima vgrajen poseben, zelo učinkovit blažilni mehanizem, ki je nastavljiv po širini, kar zagotavlja optimalno delovanje kurišča, in to ne glede na vrsto dima. Mehanizem blažilnika preprečuje, da bi se vrata zaprla, ko je blažilnik zaprt, in tako prepreči sproščanje dima v prostor).

Kamini Seguin so zanesljivi in varni, kupcu zagotavljamo 10 let garancije.

Naj bodo kamini Seguin so pravi odgovor na vsa vaša vprašanja o kakovostnem in varčnem ogrevanju.

Pokličite nas: 041 62 99 62

Pošlite nam povpraševanje: info@seguin.si