Skrita moč ognja

Domov     Kontaktni podatki     Zgodba o ognju     Energijska učinkovitost     Splošni pogoji uporabe     Vroče novice

Zakaj izbrati SEGUIN?

 

Vsaj 8 dobrih razlogov

 

Zanesljivi in varni

Mehanizem odpiranja vrat kamina je sestavljen iz posebnih varnostnih matic, kar preprečuje nevarnost blokiranja ali izgube. Vrata dvigal so opremljena z verigami in mazanimi zobniki, kar zagotavlja popolno poravnavo in tiho delovanje.

100% narejeni v Franciji

Imamo dolgoletne izkušnje in odlične odnose z lokalnimi proizvajalci, zato lahko zagotavljamo 100% izdelavo Made in France. Bližina nam omogoča učinkovito spremljanje in zagotavljanje kakovosti ter nadzor naših izdelkov. Končni izdelki so v celoti narejeni v naši tovarni.

 

Kakovost litega železa

Zagotavljamo najvišje standarde kvalitete izdelkov, ki jih v naših livarnah izdelujejo po natančno določenih navodilih. Vsa naša kurišča so izdelana le iz litega železa.

Preprosti za vzdrževanje

Vsi izdelki Seguin so opremljeni s posebnim sistemom za čiščenje izhodnega zraka, ki preprečujejo nalaganje prahu in umazanih delcev v bližini kurišča.

 

Sodobna tehnologija

Dimnik kurišča ima vgrajen poseben, zelo učinkovit blažilni mehanizem, ki je nastavljiv po širini, kar zagotavlja optimalno delovanje kurišča, in to ne glede na vrsto dima. Mehanizem blažilnika preprečuje, da bi se vrata zaprla, ko je blažilnik zaprt, in tako prepreči sproščanje dima v prostor.

 

 

Sistem dvojnega izgorevanja in pretoka zraka DAFS (ekskluzivni patentirani sistem)

Zagotavlja prihranek goriva (les) in zmanjšuje emisije, kar vpliva na kvalitetnejše bivanje in skrb za okolje.

 

 

 

10 let garancije

Za vsa kurišča Seguin nudimo 10-letno garancijo.

Povezava z zunanjim zrakom

Za potrebe pasivnih gradenj, večina naših kurišč ni več odvisna od zraka za izgorevanje v vašem domu. V skladu z novimi smernicami zasnovana kurišča zbirajo svež zrak zunaj vaše hiše.